Tempahan untuk bulan Feb 2011 ditutup!!
Tempahan di buka untuk bulan March sahaja lagi sebab tempahan akan dihentikan buat sementara waktu..

Tengok ini..

Plushies --> all plushies back to normal price

Comel tak?? Sila la order... (^o^)



Sunday, August 1, 2010

1st GIVEAWAY!!!!

Salam..
Yahuu..!!! Akhirnya sampai jugak masa nak buat giveaway...jom!!!

Syarat2:

1. Jadi Follower.
2. War2kan giveaway ini di blog anda.
3. Inform kat post ni bila sudah jadi follower (guna nama apa), suda war2kan kat blog & berikan saya 1 nasihat/ panduan / tips untuk lebih maju dlm dunia felt ni. (Rin kan budak baru belajar :) ) **nasihat/panduan/tips is optional.

Senang kan? hehe..

Hadiah2nya tak byk..tapi boleh la kot sebagai permulaan..
*Gambar hanya ilustrasi :P

Hadiah2nya:

1. Pendrive Brand Kingston 2GB
2. Pendrive Single Case with charm (colors of ur choice)
3. Plushie Patrick (saiz small 12"H)

Rin tak bagi hadiah2 felt accessories sebab rasanya ada peserta bukan crafter. hehe..

Sape ada FB boleh join jugak 'Syifa punya Kraf'..penyertaan di kira lain. Syarat2 jugak lain. Hadiah je sama.

Tarikh tutup: 2nd September 2010.

67 comments:

  1. Assalamualaikum,
    salam perkenalan!
    saya sertai ^_^
    http://cicakgirls.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-by-syifa-punya-kraf.html
    id follower : cicakgirl

    Saya harap kak rin dapat memasukkan pelbagai lagi produk yang ditawarkan :D semoga perniagaan akak diberkati oleh Allah S.W.T.
    Terima kasih :D

    ReplyDelete
  2. salam..kak zai join ok

    http://zaiikulim.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-syifa-punya-kraf.html

    ReplyDelete
  3. nak tanya, ni lucky draw based ke?

    ReplyDelete
  4. salam ukhwah..

    http://craftbloggerdotmy.blogspot.com/2010/08/syifa-punye-kraf-1st-give-away.html

    follower: RMA

    tips: RAJINKAN JOIN GROUP AND BLOGWALKING UNTUK LUASKAN PASARAN.. :D

    ReplyDelete
  5. Dah follow..k14
    [ummu umar , aishah ]

    ReplyDelete
  6. Dah war2kan,
    http://mygiveawaysgallery.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-giveaway.html
    Tips: rajin jalan ke blog felt craft, ambil contoh ,try tengok tutorial ,dan cari kelainan t'sendiri dalam handmade spt dari segi kekemasan jahitan/potongan & ketahanan produk...

    ReplyDelete
  7. mama zharfan, pemenang akan di pilih secara random by using random.org. :)

    zaikulim, xde tips ke? hehe...

    ReplyDelete
  8. salam :)

    yaya join :)

    follower id : yaya89

    http://imlilbitcrazy.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-giveaway.html

    tips : cari klainan dalam setiap craft yg dihasilkan. make sure lain dari felt craft yang lain. apa2 pn semoga kak rin berjaya okay :)
    go3 chaiyok! :)

    ReplyDelete
  9. askum..akak join..

    azura ahmad

    http://zamzura1405.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    moga akan memberi kejayaan...selain itu pelbagaikan lagi craft..serta patern yg lain...

    ReplyDelete
  10. Salam, saya join

    nuraarin life

    http://aarin-luv-contest.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraft-1st-giveaway.html

    komen mengenai blog ada di entry saya...

    ReplyDelete
  11. JOIN

    http://qard91.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-by-syifa-punya-kraf.html

    TIPS:PELBAGAIKAN LAGI SENI KRAF FELT INI ..
    DAN SELALU ADERKAN PROMOSI DAN GIVEWAY..PASTI ORG SERBU PUNYER..

    ReplyDelete
  12. salam kenal...

    ros join
    http://rosrusli.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-giveaway.html

    syifa, ros rasa syifa boleh search byk tutorial kat internet tentang felt nih...pelbagaikan design felt, kalau boleh ikut trend cth mcm kartun apa yg kebanyakan budak2 minat skrg...

    ReplyDelete
  13. Ok syakila mau join gak

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-by-syifa-punya-kraf.html

    tips yg kila nak beria...he..he.hee..kila pun tak brpa arif tapi byk kan lagi design yg terkini..

    ReplyDelete
  14. dewi followed and join ur GA :)

    http://dewisartworkstation.blogspot.com/2010/08/syifas-1st-ga.html

    tips:
    since dewi pun agak baru join bidang craft, as customer perspective lah kan... cuba jual supplies gak la... terutama supplies yang org jarang jual, like twill tape(sgt susah nak cari) batting ke.. etc

    as in design craft, ikut musim. since byk dak2 pompuan yg beli, ikut movie terkini kat wayang. kalau tgh femes cerita tu... buat la karakter tu..sounds great kan? or.. tgh musim bola(next time la) buat la product unsur2 bola...mgkn ada girls nak bg kat kwn laki kot kan...

    sometimes kan... org tgk blog kite gak...menarik blog, insyaallah diorang akan scroll smpai habis utk tengok brg2 kita. so kena la neat n tidy blog kite.. blog akak, bg sy menarik. simple je :)tulisan pun mudah nak baca :)

    and and...rajin2 update supaya link sentiasa bahagian atas (link dgn craft directory ke)

    mmmm..tu je kot

    jemput singgah my blog and komen juge ea... sesama bloggers.. rezeki masing2. kita bersaing cara sihat :)

    ReplyDelete
  15. salam kenal,nak join gak ga ni...

    dah follow :nadiah

    n3 link:http://nettskerepek.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html
    tip saya,selalu la blogwalking kat blog craft n felt banyak fesyen terkini...

    ReplyDelete
  16. salam, saya join giveaway...

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/08/syifa-kraft-1st-giveaway.html

    tq so much:D

    ReplyDelete
  17. salam kenal...

    saya pun dah join GA....

    http://syawalsimpsons.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    TQ...........

    ReplyDelete
  18. hai me join,

    http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-ga.html

    ReplyDelete
  19. Salam, nak join..=)

    http://ainasukacontest.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-giveaway.html

    nama follower: f_aRa_aINa989

    ReplyDelete
  20. salam,

    me dh join:

    http://suzie284.blogspot.com/2010/08/syifapunyakraf-1st-giveaway.html

    follower id : mama zharfan

    ReplyDelete
  21. salam kenal pg jumaat=)
    me join gak yer...

    http://adamhifdzan.blogspot.com/2010/08/ga-by-syifapunyakraf.html

    ReplyDelete
  22. salam...

    me pun nak join gak...

    http://elza-ez.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-ga.html

    ReplyDelete
  23. mama_syifa, nasihat dari aida... byk kan produk. especially karakter kartun. then may be buat felt wall hanging, fridge magnet... you kena rujuk pd other blogs utk ideas. but, hasil mesti hasil & trademark you. buat suatu kelainan. may be beli buku rujukan... byk felt craft di pasaran online, so kena ada your own trademark whereby hanya kat you org beli that thing.

    akak da join. akak da follow.

    http://adianiez.blogspot.com/2010/08/syifas-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  24. hey dear..ifa nak join..=)

    id follower: tiefazatie

    http://tiefazatie.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    tq!

    ReplyDelete
  25. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    ReplyDelete
  26. waa.... nama kite ween.. kite pun nak jugak giveaway ni...

    id follower : ween

    kite dh jadik follower.. tq2..

    ReplyDelete
  27. saya join

    http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    ID: Danish Farris


    Hi, salam perkenalan owner blog.

    maybe u kene pelbagaikan barangan dan corak-corak yang boleh menarik pandangan MOMMIES...ingat tau, mommies... sebab mommies ni tak bole tgk benda lawa, mesti dia nak punya.

    lagi satu, u kene selalu buat contest or giveaway supaya org spt saya ni (gila contest n GA) akan join. hadiah mesti menarik, tak pe klu kite terpaksa habiskan duit bg hadiah... pulangan nya lumayan tau......ramai org akan jd followersn automaticly dorang akan tahu new news.

    hopefully

    ReplyDelete
  28. SALAM PERKENALAN...
    HAI I DAH JOIN
    http://nanizamros.
    blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-giveaway.html

    ID FOLOWER: NANIZAMROS

    TQ

    ReplyDelete
  29. Salam..missjiwang da join give aways...salam kenalan yer....

    http://missjiwang87.blogspot.com/2010/08/first-giveaway-dri-cik-syifa.html

    ReplyDelete
  30. Alamak..lupe nk bg ID follower..: Missjiwang87

    http://missjiwang87.blogspot.com/2010/08/first-giveaway-dri-cik-syifa.html

    ok..da join contest....

    ReplyDelete
  31. joined!

    id follower : ♥ Roshazzy Shag ♥
    url : First Giveaway by Syifa

    Tips : Apa kata Syifa sewa tapak iklan dekat blog yg famous atau blogshop yg lain? Salu dorg just mintak byrn rm5 a month. worth it lah if Syifa btl btl nk luaskan business Syifa :)

    ReplyDelete
  32. salam dear
    join k

    http://ieyza83.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    id : ieyza
    email : ieyza83@yahoo.com


    * semoga rin dapat mempelbagaikan lagi hasil felt yg kini dah rin buat...kalau boleh buat plushies yg comey2 kerana ramai kanak2 yang sukakannya disebabkan plushies nie lembut....

    ReplyDelete
  33. slm rin,
    ni k.ija...akak pun nak joint GA, akak dah link dlm blog akak & dah jd follower rin..
    rin kena rajin merawang ke blog2 felt craft yg di luar negara & dalam negara...kita bukan ceduk semua...lps tu buat improvasasi dgn touch-up & style kita...hahaha..
    slmt maju jaya ye rin...
    ni akak punya blog...http://batrisyiahandmades.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. join k

    http://berongjb.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    semoga business u makin maju n lebihkan lagi untuk mempromosikan ur item kat blog2 yang ader kat dalam alam maya ni

    ReplyDelete
  35. salam

    anin join dah

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-dari-rin.html

    tips dalam blog anin tauu

    id follower: anin

    mail: farhanin1984@gmail.com

    ReplyDelete
  36. salam..hai..sy join...follow sy yee..

    http://mynameika.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. salam..suzie dh join..

    http://suzierahman.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-syifa-punya-kraf.html

    ReplyDelete
  38. salam..

    eira nak join tau..


    id folower:eira
    http://eiralovechess.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. Joint :)

    Id Folower :Pupel

    Url : http://pupel.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-by-syifa.html

    tq:)

    ReplyDelete
  40. salam mama syifa...
    cik tom pun join ye...

    id follower: tomato gurl
    link:http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-by-syifa-punya-kraf.html

    tips ada di entri :)

    ReplyDelete
  41. join! happy3x...^^,

    id follower: Nur Qistina

    http://qistinanur.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-giveaway.html

    nota: akhirnya dpt juga comment..sob..sob...

    ReplyDelete
  42. salam..

    i joined!

    id follower : majmin's daughter: izzanis

    http://izzanissewdiary.blogspot.com/2010/08/syira-punya-kraf-giveaway.html

    how to get more advance in felt bisnes?
    i suggest you to have a variety ideas in a one product, for example the pendrive case.. you can create many different themes.. try out ;)

    ReplyDelete
  43. Salam me da Join.

    Id follower : MamaRifqy

    http://miszmaliana.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  44. http://eima-contest.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  45. id : eima

    http://eima-contest.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    TQ

    ReplyDelete
  46. salam sy dh join
    id : mama qari
    url: http://mamaqari.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-by-syifa-punya-kraf.html

    ReplyDelete
  47. salam .. join jugak :)

    id : Siti Wardah
    url : http://swardah.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-by-syifa-punya-kraf.html

    tips : buat craft yg unik & lain dri yang lain . kira mcm spcial edition ar tu . haha

    ReplyDelete
  48. salam rin..
    ni entry comment yg ke 2 rina buat mungkin yg pertama tu tak terpost..
    http://lovemeetfeltcraft.blogspot.com/2010/08/giveaway-syifa-punya-kraft.html
    tips:hasilkan jahitan yg kemas & pelbagai produk keluaran..rajin2 search blogger lain tapi jgn copy paste idea org..
    selamat maju jaya dalam bidang ini..............

    ReplyDelete
  49. salamperkenalan saya dah join..follow nama intan inn
    http://inniqmal.blogspot.com/2010/08/giveaway-syifa-punya-kraft.html

    ReplyDelete
  50. salam.

    sudah jOin giveaway ini.
    selamat kenal2.
    <3

    id: miszirdawaty
    pOst: http://miszirdawaty.blogspot.com/2010/08/first-1st-giveaway-oleh-syifa-punya.html

    TQVM!

    ReplyDelete
  51. akak dah join jenguk ye
    TQ
    ID folower: Baby (Mama Amana &Arief)

    http://kokoadik.blogspot.com/2010/08/1st-ga.html

    ReplyDelete
  52. join juga
    follow ke 57: nur

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/08/syifa-craft-ga.html

    good luck dlm bidang ni.. kene banyakkan products n variety serta ikut trend terkini.. rajin mengupdate blog n promote new things... dan boleh buat sale or GA mcm ni jugak once in a while...

    ReplyDelete
  53. nur join...

    id: nur_eimi
    follower yg ker 58...
    link:
    http://nureimi.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-by-syifa.html

    ReplyDelete
  54. salam pkenalan

    rina nak join

    http://rinastories.blogspot.com/2010/08/syifa-1st-giveaway.html

    kalau ade kurang bagitahu ye

    thanks :)

    ReplyDelete
  55. salam.

    cik Fatin join juga.
    jemput lawat blog ye.

    post link;
    http://melodyiqfa.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-giveaway.html

    tips ade kat n3~
    salam.

    ReplyDelete
  56. Ok da follow and da pun pos d blog... pls feel free to check them ya... Follower id ( Craft By Bea)...

    http://craftbybea.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  57. salam

    leyna join jugak ye..

    http://leenasaffee.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-craft-1st-giveaway.html

    leyna tak tau nak komen lebih2...cuma leyna rasa..blog ni kena header yang comey2...mesti ramai yang tertarik...lg pun sesuai ngan craft yang comey2 tu...=D

    ReplyDelete
  58. Salam..
    saya join yea.

    http://babyfiyrepublic.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-giveaway.html

    akak byk2 b'sabar yea buat kraf felt ni.. saya pnh try.. beli mcm2 brgnye.. then cmtu jela..
    smoga maju jaya!

    ReplyDelete
  59. salam...

    Cute Mum dah join...

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  60. Salam,
    saya join eh. Nih link dia http://bas-biru-abah.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-give-away.html

    id follower: cekkeya
    cadangan: mungkin boleh perbanyakkan blogwalking, improve lagi dari sudut match making color dengan corak, tapi rasanya dah ok dah nih. Perlu banyak try and error kot dalam matching color nih. Gud Lux and thanx yaaa!!!

    ReplyDelete
  61. salam...saya join

    http://zahirastory.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway-syifa-punya-kraf.html

    ID: zahira ramli

    cadangan: perbanyakkan lagi produk kraf u. Kalo buleh, buat something yg lain dari org lain. Lastly...semoga berjaya1

    ReplyDelete
  62. hi..join ye

    ID: sue

    http://lovelysue-mivida.blogspot.com/2010/08/syifa-punya-kraf-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  63. Salam kenal.

    Sall turut serta GA ni.

    id: sall

    http://sallcontest.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html


    Nasihat, panduan n tips semuanye ada diblogku..

    Kalau ada kekuraangan bagi taw ye.

    ReplyDelete
  64. Salam..
    Harap tak terlewat..
    http://putribalkish.blogspot.com/2010/08/1st-giveaway.html

    Cadangan saya banyakkan berjalan ke blog lain dan publish kraf.

    ReplyDelete
  65. dh join...

    id follower : LisaVsKhusairi

    URL : http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/09/syifa-punya-kraf-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  66. joinnn

    id : neaflerida

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/09/1st-giveaway.html

    semoga lebih maju dlm bdng yg dceburi ;)

    ReplyDelete