Tempahan untuk bulan Feb 2011 ditutup!!
Tempahan di buka untuk bulan March sahaja lagi sebab tempahan akan dihentikan buat sementara waktu..

Tengok ini..

Plushies --> all plushies back to normal price

Comel tak?? Sila la order... (^o^)



Wednesday, September 1, 2010

1st Giveaway ditutup!

Salam..

Just mau announce yg 1sy Giveaway Syifa Punya Kraf dengan ini rasminya DITUTUP..!!! Bagi sapa2 yg ada sertai GA ni tapi namanya saya terlupa letak dalam list sila inform cepat2 k. Rin x sangka ramai jugak yg sudi join..lebih jugak 50 orang =). InsyaAllah Rin akan umumkan pemenang secepat yg mungkin..yang pasti sebelum raya ok. .mau bagi peserta2 semua berdebar2 dulu..hehe..Rin akan gunakan random.org tau..x ada pilih kasih punya.. :P & kalau ada rezeki..rasa2nya Rin nak bagi hadiah kepada lebih dari seorang la :)

8 comments:

  1. tahniah sis..ramainya join,ifa no.21...kalu ade rezeki..ada la..=)

    ReplyDelete
  2. checked! mine 26 ;)
    good luck to all contestants and congratulations to u lah dear sbb sambutan agak gempak lah kan :D

    ReplyDelete
  3. Pehhh...ngamainye, mudah2an ada lah rezeki sall.

    ReplyDelete