Tempahan untuk bulan Feb 2011 ditutup!!
Tempahan di buka untuk bulan March sahaja lagi sebab tempahan akan dihentikan buat sementara waktu..

Tengok ini..

Plushies --> all plushies back to normal price

Comel tak?? Sila la order... (^o^)



Friday, February 25, 2011

Ordered by My Brother's Friends

Assalammualaikuummmmm....

hehe..i'm back!!! Lamanya Rin x update blog ni kan..busy betul la. kengkadang suda taip2 untuk post kat sni..last2 masuk dalam draft jak sampai la bersawang..ti..ti..ti..

Hari ni Rin mau share hasil Rin buat External Hard Disk Cover..simple2 ajee...

*design yg Cikgu Mun mau..tema En. Shinchan =P

*bhgn belakang ada gambo shinchan yg besar..

*kat tepi ada buah epal la plak..haha

*guna pelekat ni..apa namanya ye? ;)

Beberapa hari lepas abang Rin bagi kat kawan dia order ni..sorg lagi kawan dia yg jeles nak order jugak..hahaha...si kawan tu order 3pcs sekaligus..rezeki jgn ditolak kan? ;)

*apa2 je kaler yg memikat..


*mau shinchan jugak..ngehehehe..
*bhgn tepi ada mcm2 bentuk button..smua order dr Tamu Jajakraf

jumpa lagi.if x busy (^_^)


2 comments: